Klantenservice

Zonnepaneel camper

Op zoek naar de perfecte all-round zonnepanelen? Wij van Trend24 helpen je er graag aan! Het voorzien van een camper van stroom is zeer belangrijk. Stroom voor een camper is natuurlijk uiterst belangrijk. Hieronder gaan wij verder toelichten waarom een zonnepaneel een must is voor jouw camper.

Gratis milieuvriendelijke stroom

Van plan een zonnepaneel voor de camper te kopen? Dan is een groot voordeel dat de stroom gratis is, doordat de zonnepanelen Uv-licht van de zon opvangen wordt er energie opgewekt. Door het gebruik van onze zonnepanelen wek je gratis energie op, dit zorgt ervoor dat jouw camper minder fossiele brandstof gebruikt. Voorzie meteen jouw camper van stroom met onze zonnepanelen!

Prijs-kwaliteitverhouding

Tegenwoordig kunnen wij niet meer zonder stroom, dit geldt voor zowel thuis als onderweg. In onze huidige maatschappij hebben we voor alle essentiële voorzieningen elektriciteit nodig. Onze zonnepanelen voor camper bieden een celrendement tot 21,5%, hierdoor presteren onze zonnepanelen bovengemiddeld! Door de zeer stevige aluminium constructie is dit product zeer weerbestendig. Daarnaast is de gemiddelde levensduur van een zonnepaneel 25 jaar. Hierdoor is het een duurzame investering waar je erg lang plezier van hebt.

Toepassingen zonnepanelen

Verder zijn zonnepanelen zeer handig voor verschillende zaken. Denk hierbij aan koffie zetten in de ochtend, het koken van water of het opladen van je elektrische tandenborstel. Daarnaast is het gebruik van zonnepanelen zeer handig voor hobby projecten. Ook gebruiken veel vissers een zonnepaneel waardoor ze nooit een lege telefoon, dieptemeter of voerboot hebben.

Hoeveel stroom heb ik nodig?

De zonnepanelen voor camper van Trend24 hebben een bepaald vermogen dat in Watt aangegeven wordt. Bij normale zonnige omstandigheden zal een gemiddelde van 70% van het maximale vermogen van het zonnepaneel gegenereerd worden. Voorbeeld: Een zonnepaneel van 100 Watt zal gemiddeld 70 Wh (70% van totale Watt) per uur genereren aan energie. Doordat de omstandigheden over de dag verschillen, fluctueert de energieopbrengst. Op een Nederlandse licht bewolkte dag tijdens de zomermaanden, ga je uit van een gemiddelde efficiënte energie generatie van 7 uur. Je genereert dan uiteindelijk 7 x 70 Wh. Aan de hand van deze berekening is het mogelijk om te bepalen of je met dit vermogen jouw apparatuur kan dekken of dat er meer vermogen nodig zal zijn. Bereidt jezelf voor op het campingseizoen met onze zonnepanelen!

Zonnepanelen camper kopen bij Trend24!

Om je zoveel mogelijk keus te geven qua afmetingen hebben wij zonnepanelen in verschillende maten, klik hier om de verschillende duurzame zonnepanelen te zien. De verwachte levertijd staat bij ieder product aangegeven. Bestellingen worden geheel gratis bezorgd. Bestel dus vandaag nog jouw duurzame zonnepaneel bij Trend24!