Klantenservice

Alles voor je woonkamer

Een kleine greep uit ons assortiment

Bekijk meubels van mangohout

Mangohouten meubels zijn gemaakt van grote mangobomen. De boom leent zich perfect voor het maken van meubels doordat je er lange stukken uit kan zagen en het hout enorm robuust is. Het hout heeft een dichte structuur, met grove kosten en warme tinten. Daarom kunnen mangohouten meubels wel tegen een stootje en zijn ze gemakkelijk in onderhoud. Shop mangohouten meubels goedkoop bij Trend24 online en geniet binnen enkele dagen al van een nieuw interieur.
De voordelen van mangohout meubels

Mangohout heeft vele voordelen, de belangrijkste is dat het gemaakt is van sterk hout. Hieronder zetten we de voordelen van mangohout even voor je op een rijtje.

  • Mangohouten meubels zijn ideaal met (klein)kinderen en huisdieren in huis omdat mangohout niet snel beschadigd wanneer je hier tegenaan botst.
  • Mangohout is duurzaam omdat het een hoge hardheid heeft, je bent er verzekert van dat je mangohout meubels jarenlang mee gaan.
  • Mangohout is eenvoudig in onderhoud. Je kan een mangohout meubel gemakkelijk schoonmaken met een lichtvochtige doek. Een behandeling met speciale poets is dan ook niet nodig.
  • Mangohout is uniek, de nerfstructuur is erg bijzonder en de kleuren van ieder meubelstuk kunnen ook nog een beetje van elkaar verschillen. Dat maakt mangohout meubels extra leuk om te mixen met diverse woonstijlen.
Meubels van mangohout kopen bij trend24.nl?
Naast ons ruime assortiment mangohouten meubels shop je erg voordelig bij trend24.nl. Je bestelling wordt binnen enkele dagen geleverd, ontvang je gratis verzending en heb je een retourtermijn van 60 dagen. Bij Trend24 hebben we wooncollecties voor iedereen, daarbij vinden we het belangrijk dat je met een klein budget ook bij ons kan slagen. Neem ook een kijkje bij tv meubels, dressoirs, eetkamertafels, bijzettafels, salontafels of nachtkastjes van mangohout. Shop mangohout meubels goedkoop en eenvoudig online bij ons en geniet binnen enkele dagen van je nieuwe interieur geheel volgens de laatste trends.