Klantenservice

Magneetbord of whiteboard kopen voor op kantoor

Bij trend24.nl vind je diverse whiteboards voor thuis of op kantoor. We hebben een breed assortiment whiteboards beschikbaar in diverse modellen en maten. Tegenwoordig is het vanzelfsprekend dat je alles digitaal opschrijft, maar met een whiteboard op kantoor of thuis kun je ideaal brainstormen, presentaties geven of een planning maken.

Onze whiteboards

Alles voor op kantoor of in de werkkamer

bureaustoelen - bureaustoel kopen
Bekijk bureaustoelen
Bekijk bureaus
Bekijk dossierkasten
whiteboard kopen - boekenkasten - kantoorinrichting
Bekijk boekenkasten
In principe zijn whiteboards en magneetborden hetzelfde, beide bestaan uit een bord met een oppervlak waarop je kan schrijven met stiften, daarnaast zijn alle borden magnetisch vanwege het magnetisch oppervlak. Op deze borden schrijf je met speciale whiteboard markers, dit zorg ervoor dat je jouw notities makkelijk uit kan vegen. Een whiteboard is een duurzame oplossing t.o.v. een kalender of het schrijven op papier, doordat je whiteboards telkens weer uit kan vegen om op te schrijven.

Verschillende magneetborden en whiteboarden

Wil je een magneetbord of whiteboard kopen, dan is het van belang dat je eerst kijkt naar welk soort whiteboard je nodig hebt. Er zijn diverse varianten beschikbaar, zo heb je whiteboards op poten, whiteboards op wielen en ophangbare whiteboards. Wanneer je het whiteboard voor op een kantoor aanschaft raden wij aan een whiteboards op wielen aan te schaffen, tenzij je een vaste vergaderruimte hebt waar je een whiteboard eenvoudig op kan hangen.

Waarom zou je een whiteboard kopen bij Trend24.nl?

Naast ons ruime assortiment whiteboards en magneetbord shop je erg voordelig bij trend24.nl. Je bestelling wordt binnen enkele dagen geleverd, ontvang je gratis verzending en heb je een retourtermijn van 60 dagen. Bij Trend24 hebben we wooncollecties voor iedereen, daarbij vinden we het belangrijk dat je met een klein budget ook bij ons kan slagen. Voor meer kantoorinrichting kun je ook een kijkje nemen bij onze bureaustoelen, bureaus, dossierkasten of boekenkasten.