Klantenservice

Turnmat van hoge kwaliteit!

Wil je graag een turnmat kopen? Wij van Trend24 helpen je er graag aan! Onze turnmatten van zeer hoge kwaliteit zorgen er voor dat jij jouw turnoefeningen thuis kan doorzetten. De turnmat is gemaakt van PVC zeildoek. Daardoor ben je er van verzekerd dat het een robuuste turnmat is. Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog jouw turnmat!

De perfecte turnmat

Deze turnmat is perfect voor diverse binnen- en buitensporten zoals turnen en acrobatiek. Als je een bepaalde techniek voorbij ziet komen, wil je deze altijd meteen oefenen. Met deze gymnastiekmat voor thuisgebruik hoef je niet langer te wachten tot de les begint. Of je nu iets nieuws wilt oefenen of je bestaande techniek wil perfectioneren, Deze turnmat is perfect voor alles! Het zeer stevige PVC-zeildoek biedt veiligheid en stabiliteit. De gymnastiekmat is een absolute must voor sporten zoals: Turnen, yoga, acrobatiek, freerunning, kunstdans etc. Wacht niet langer en verbeter je oefeningen makkelijk thuis met deze veelzijdige turnmat!

Turnmatten in diverse maten en kleuren

Op dit moment zijn er geen producten beschikbaar in deze categorie.

Op dit moment zijn er geen producten beschikbaar in deze categorie.

De turnmat reparatieset bestaat uit (inbegrepen):

Altijd vervelend als een opblaasbaar product een gat heeft. Dit lossen wij gemakkelijk op met een reparatieset te leveren bij onze turnmat! Ons reparatieset bevat onder andere PVC reparatiemateriaal om er voor te zorgen dat het PVC-doek altijd gerepareerd kan worden. Ook voegen wij een sleutel toe om de opblaasbare klep te repareren en de rubberen slang te repareren! Dit veilige gevoel is een must bij een aankoop als deze. Bestel jouw gewenste maat en kleur turnmat nu!
Neem een kijkje bij onze sport- en fitnessapparatuur
Bij Trend24.nl hebben wij een breed assortiment sportartikelen. Of je nu op zoek bent naar fitnessapparatuur, gewichten, halterbanken, boksbenodigdheden, trampolines of hometrainers. Creëer thuis je eigen sportschool met onze goedkope sportartikelen. Wil je al onze sportartikelen bekijken? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Waarom zou je een turnmat kopen bij Trend24.nl?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Bij Trend24 heb je namelijk 1 jaar recht op garantie bij je aankoop. We zorgen ervoor dat jouw product een lang en gelukkig leven leidt. Daarbij betaal je veilig direct of achteraf met de door jou gekozen betaalmethode. Je ontvangt een track&trace code bij je bestelling en snelle levering in Nederland en België! Daarnaast ontvang je gratis bezorging vanaf € 50,-! Heb je een vraag? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.