Klantenservice

Retro dressoir kopen?

Wil je een retro dressoir kopen? Als je het afgelopen jaar in een woonwinkel bent geweest, heb je ze ongetwijfeld zien staan. Retro dressoirs (ook wel ‘Vintage dressoirs’ genoemd) zijn erg populair in 2022! Je hoeft maar een aflevering van VT Wonen te kijken of een magazine gericht op wonen open te slaan, en je komt er een retro dressoir tegen. Deze vintage kasten zorgen voor een chique uitstraling en combineren uitstekend met rustige kleuren in huis. Bij Trend24 hebben we dit type dressoir op voorraad. Bekijk hieronder direct het aanbod of lees nog even verder!

Onze retro dressoirs

Wat bedoelen we met de term retro?

Een retro dressoir – of vintage dressoir – is dus erg populair. Maar wat verstaan we eigenlijk onder dit type dressoir en wat is ‘retro’? Onder de noemer ‘retro’ bedoelen we meubels die gebaseerd zijn op de jaren zestig en zeventig. Grote kans dat je ouders deze meubels vroeger hadden staan in de woonkamer. In de modewereld is het gebruikelijk dat stijlen uit het verleden opnieuw populair worden. Bij retro meubelen is hetzelfde principe van toepassing. Er zit echter wel een groot verschil in met de meubels uit de jaren ‘60 en ‘70. Retro meubels beschikken over slimme functionaliteiten van ‘nu’.

En de term vintage?

Heb je gezocht op ‘vintage dressoir’ en ben je op deze pagina terecht gekomen! Wanneer iemand op zoek is naar een ‘vintage dressoir’ bedoelen ze vaak een retro dressoir. Maar wat is het verschil tussen retro en vintage nu eigenlijk? De term vintage gebruik je voor een meubelstuk dat daadwerkelijk minimaal 30 jaar oud is. Het is dus niet helemaal correct om een nieuw meubel te bestempelen als ‘vintage’. Wel kun je spreken van een ‘vintage look’. Bij Trend24 koop je nieuwe dressoirs met een look uit de jaren ‘60 en ‘70: retro dressoirs dus!

Koop jouw retro dressoir bij Trend24!

Trend24.nl in ontstaan om aan de vraag naar populaire (maar betaalbare) meubels te voldoen. Onze trendwatchers houden de laatste trends voor je in de gaten en zorgen ervoor dat de meubels daadwerkelijk bij ons online te koop zijn. Wil je een retro dressoir kopen zonder daar de hoofdprijs voor te hoeven betalen? Bestel dan nu bij Trend24! Ben je op zoek naar meer meubels? Neem dan ook een kijkje bij onze industriële meubels!

Waarom een retro dressoir kopen bij Trend24.nl?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Bij Trend24 heb je namelijk 1 jaar recht op garantie bij je aankoop. We zorgen ervoor dat jouw product een lang en gelukkig leven leidt. Daarbij betaal je veilig direct of achteraf met de door jou gekozen betaalmethode. Je ontvangt een track&trace code bij je bestelling en snelle levering in Nederland en België! Daarnaast ontvang je gratis bezorging!