Klantenservice

Heb je in het verleden een paviljoen gekocht bij Trend24.nl?

Voorheen verkocht Trend24.nl diverse paviljoenen, partytenten en beschermhoezen voor tuinmeubels. Vanaf juli 2020 is Trend24 overgenomen en worden de paviljoenen verkocht via www.eljardin.nl. Indien je in het verleden een paviljoen hebt gekocht via onze website en onderdelen wilt vervangen of een nieuw paviljoen aan wilt schaffen, kun je contact opnemen met El Jardin.

Bekijk het assortiment van El Jardin

paviljoen - partytent - el jardin
Bekijk paviljoenen
Paviljoen - El jardin - Beschermhoezen
Bekijk beschermhoezen
mosquitonetten en insectennetten - paviljoen - uitbreiding - el jardin
Bekijk uitbreiding
Paviljoen - El jardin - Partytent - dak -wanden - insectennetten - Paviljoen gekocht
Bekijk huis & tuin
Bij eljardin.nl shop je diverse soorten paviljoenen en partytenten. Denk hierbij aan ronde, rechthoekige en vierkante modellen. Deze zijn uniek en speciaal ontwikkeld door El Jardin zelf. De paviljoenen vind je in verschillende kleuren, zoals: Rood, antraciet, groen, blauw, bruin, beige en zwart.

100% waterdichte paviljoenen

Voorkom lekkende paviljoenen en waterschade aan je tuinmeubilair. Het dak is absoluut 100% waterdicht doordat er speciale vezels door het dak zijn geweven. Je kunt dus ook tijdens een regenbui genieten van je paviljoen. De kwaliteit van het dak is zeer stevig, het betreft een oxfort 420D (260gsm) kwaliteit!

Ook biedt El Jardin optioneel verlichting, insectennetten en mosquitonetten bij alle partytenten. Zo kun je op ieder moment in het jaar optimaal genieten van je tuin.

De eyecatcher in je tuin

Een mooi en stevig paviljoen is een echte eyecatcher voor in je tuin. Door voor een model te kiezen met afsluitbare wanden kun je lekker nazitten in de zomermaanden. Voorkom vervelende insectenbeten en bewaar de warmte in je paviljoen.
Veelgestelde vragen over El Jardin paviljoenen
Ja, het is in de meeste gevallen mogelijk om een onderdeel na te bestellen voor je paviljoen. Hiervoor kun je een kijkje nemen op de website: www.eljardin.nl, kun je mailen naar info@eljardin.nl of bellen naar 0543 – 234567.

Bij de website van El jardin  kun je speciale verlichting kopen voor in je paviljoen. Het handige aan deze verlichting is dat deze werken met een accu. Overdag laadt je de verlichting op zodat je uren kan genieten van passende verlichting in je paviljoen.

Voor diverse paviljoenen is het mogelijk om deze zelf op te komen halen. Deze kun je afhalen in het magazijn in Elst. Neem contact op met de klantenservice om te kijken of ze het desbetreffende artikel momenteel in ons magazijn hebben of om een afspraak te maken. De klantenservice van El Jardin kun je bereiken via de mail info@eljardin.nl bel naar 0543 – 234567.

Scroll naar boven

Bedankt voor je bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op 25 euro shoptegoed.