Klantenservice

Luchtkoeler

Tijdens de warme dagen zijn ze onmisbaar: luchtkoelers en aircoolers. Niets liever willen we voorkomen dat we de zomer zwetend en zonder puf doorkomen. Wij willen een toevlucht in onze huizen en kantoren kunnen vinden. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een luchtkoeler of aircooler te installeren: groot, mini of mobiel. Voor de beste aanbiedingen ga je naar Trend24. Wij bezorgen onze producten in heel Nederland én België.

Onze luchtkoelers

Please select listing to show.

Wat is een luchtkoeler?

Luchtkoelers – ook wel aircoolers genoemd – komen in verschillende soorten en maten voor: mini, mobiel of juist groot. Het doel van zo’n apparaat is echter altijd hetzelfde. Namelijk; het afgeven van een koele lucht. Hiermee worden de zomerdagen en -nachten meteen een stuk dragelijker.

Hoe werkt een aircooler?

Luchtkoelers en aircoolers kunnen grofweg in twee categorieën worden ingedeeld – met én zonder koelelementen. Hoe deze apparaten precies werken, verschilt onderling. Hieronder leggen wij uit hoe de koele luchtstromen tot stand komen:

Aircoolers met koelelementen

Sommige aircoolers werken met koelelementen. Deze apparaten zuigen lucht aan, waarna deze langs een serie icepacks wordt geleid. De luchtstroom wordt hierbij afgekoeld en terug de ruimte in geblazen. Hiermee wordt de gemiddelde temperatuur van de ruimte verlaagd. Dit biedt verlichting in warme tijden.

Geavanceerde luchtkoelers

Een geavanceerde luchtkoeler maakt – in plaats van koelelementen – gebruik van water. Het doel is om deze vloeistof te verdampen. Om dit te kunnen doen, trekt het apparaat met behulp van ventilatoren warme lucht aan. Deze luchtstroom wordt vervolgens langs het water geleid. De warmte gaat nu in de vloeistof zitten en zorgt ervoor dat deze verdampt. Het gevolg: een koele lucht en een hogere luchtvochtigheid.

Fris de zomer door met Trend24

Nederland en België voorzien van de laatste trends. Dat is de missie van Trend24. Daarom verkopen wij een breed assortiment aan producten voor concurrerende prijzen. Naast onze aanbiedingen voor luchtkoelers en aircoolers kun je bij ons ook terecht voor woonartikelen, zoals: Lampen; Meubels; Stoelen.

Direct een luchtkoeler kopen?

Juni. Juli. Augustus. De zonnestralen branden op de ramen en binnen is het bijna niet uit te houden. Steeds meer huishoudens kiezen er daarom voor om een luchtkoeler of aircooler te kopen: mobiel of mini. Dit kan natuurlijk bij Trend24: hier vind je de beste modellen voor een goede prijs. Bestel daarom direct online of neem contact met ons op. Dit laatste kan door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar info@trend24.nl. Met welke aanbieding voor luchtkoelers en aircoolers ga jij straks in zee?
Scroll naar boven

Bedankt voor je bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op 25 euro shoptegoed.