Klantenservice

Bestel hier de krabpaal voor jouw poes of kater

Bij trend24.nl vind je een ruim assortiment aan krabpalen voor je poes of kater. Van kleine krabpalen tot krabmeubels tot aan het plafond. Wij bieden krabpalen aan voor ieders budget.

Alles voor je kat

Bekijk alle krabpalen
Bekijk alle manden
Bekijk alles voor je kat
Bekijk alles voor je hond
Bekijk alles voor je hond
Als je je meubels wilt sparen is het van groot belang dat je kat een eigen krabmeubel heeft waar hij zijn krabbehoeftes op de correcte manier kan bevredigen. Heeft de kat geen krabpaal? Dan wil hij zijn aangeboren instincten maar al te graag manifesteren op jouw dierbare meubels. Een krabpaal biedt daarom de perfecte oplossing, daarnaast kan de kat meteen zijn klauwen fijn slijpen en krijgt hij extra beweging. De kattenboom of krabpaal biedt de ideale mogelijkheid voor de kat om zijn territorium te markeren, daarbij is het een veilig plek om zich te verschuilen en om de favoriete hobby van de kat uit te oefenen namelijk de boel observeren!

Hoe kies je de correcte krabpaal uit?

Laat niet alleen het uiterlijk van de krabpaal, het kattenmeubel of de kattenboom de doorslaggevende factor zijn in de aanschaf. Bij het kopen van de juiste krabpaal moet het welzijn van je kat voorop komen te staan. De krabpaal moet verschillende schuilplaatsen hebben, genoeg kraboppervlakte en comfortabel liggen. Bij kittens adviseren we om eerst een kleine krabpaal aan te schaffen, naarmate de kitten opgroeit naar een volwassen kat kun je de krabpaal vervangen door een groter kattenmeubel aan te schaffen.

Hoelang moet de krabpaal zijn voor mijn kat?

De kat moet een of meerdere krabgedeeltes hebben die op zijn minst 10 cm langer zijn dan de kat zelf in gestrekte stand. Dit voorkomt dat je kat zijn rug bezeert bij een te laag krabgedeelte. Daarbij is het goed voor de bloedsomloop en spieropbouw als de kat zich volledig uit kan strekken.
Waarom krabben katten zo graag?
Dit is bepaalt vanuit een natuurlijk instinct. Katten krabben niet om je te pesten maar omdat het moet. Voor katten is het namelijk een must om hun krabmarkering achter te laten. Het is dus niet de vraag of je kat zich zonder krabpaal gaat uitleven op je meubilair, maar meer een kwestie van tijd.
Waarom krapaal kat kopen bij Trend24.nl?
Naast ons ruime assortiment krabpalen shop je erg voordelig bij trend24.nl. Je bestelling wordt binnen enkele dagen geleverd (bij elk product staat de levertijd), ontvang je gratis verzending en heb je een retourtermijn van 60 dagen. Wacht dus niet langer en verwen je kat met de mooiste krabpalen! Neem ook eens een kijkje bij onze honden en katten manden, hondenomheiningen of bij alles voor honden.
Scroll naar boven

Bedankt voor je bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op 25 euro shoptegoed.