Klantenservice

Dossierkast

Bijna overal zijn ze te vinden: dossierkasten. In kantoorruimtes. In werkkamers. In kantines. De archiefkast heeft namelijk een belangrijke functie vervullen: het ordenen en veiligstellen van belangrijke documenten en aktes. Wat jouw reden ook is om een dossierkast te kopen: bij Trend24 vind je allerlei metalen modellen met slot. Zo zijn jouw waardevolle gegevens altijd en overal veilig. Dus waar wacht je nog op?

Ons aanbod dossierkasten

Soorten archiefkasten

Dossierkasten – ook wel archiefkasten genoemd – komen in verschillende soorten en maten voor. De doelstelling is echter altijd gelijk: het veilig opslaan van papieren documenten. Vaak in mappen. Het kantoormeubilair is aangepast op de maten van standaard papier. In Europa kom je dan ook veel dossierkasten tegen, die ontworpen zijn om A4-papier ongevouwen te kunnen bewaren. In de VS richten fabrikanten zich op 8,5×11 papier. Wanneer het om dossierkasten gaat, worden de volgende twee verschillende typen het vaakst gebruikt: de verticale en de laterale archiefkast. In het eerste geval strekken de lades aan de korte zijde uit. Bij een laterale kast gebeurt dit aan de lange zijde.

Onze dossierkasten

Bij Trend24 verkopen wij verschillende archiefkasten. Om de veiligheid van je documenten te kunnen garanderen worden ze stuk voor stuk van staal gemaak. Daarnaast worden onze metalen dossierkasten altijd met slot geleverd. Hierbij kun je kiezen uit verschillende kleuren, zoals: wit en zwart. Ook krijgt u een zak met fittings en een duidelijke gebruiksaanwijzing bij verzending meegeleverd.

Een mooie dossierkast met Trend24

Trends. Iedereen is er dol op. Zeker wanneer je een huis moet inrichten, kunnen ze je tot verrassende inzichten brengen. Bij Trend24 bieden wij daarom een breed assortiment aan. Dit voor een zo laag mogelijke prijs. Naast onze metalen dossierkasten met slot, kun je ook de volgende producten bij ons kopen: lampen, meubels, stoelen.

Vandaag nog een dossierkast kopen?

Ondernemers. Particulieren. Managers. Vrijwel iedereen bezit waardevolle documenten. Dat kunnen kinderfoto’s zijn, maar ook diploma’s en belangrijke aktes. Stuk voor stuk wil je deze veilig opbergen. Dit kan met de metalen dossierkasten van Trend24: deze worden standaard met slot en laden geleverd. Bekijk direct ons aanbod en bestel. Bij vragen kun je contact met ons opnemen. Maak hiervoor gebruik van ons contactformulier of stuur ons een e-mail. Welke dossierkast of archiefkast wil je bij ons gaan kopen?