Klantenservice

Boiler kopen

Online kun je eenvoudig een boiler kopen bij trend24.nl. Bekijk ons ruime assortiment boilers.
We hebben zowel elektrische boilers als warmtepompboilers met grote en kleine capaciteit.

Soorten boilers

elekrische boiler - boiler kopen - boiler soorten
Elektrische boilers
Boiler kopen - elekrtische boiler - warmteboiler - doorstrromboiler
Warmtepompboilers
Boilers kopen - 100 liter - 100 L
100 liter boilers
Wanneer je een Cv-ketel hebt die alleen voor de verwarming van je radiatoren zorgt, regelt een boiler de warm water toevoer in je badkamer en keuken. Een boiler kopen voor in huis is daarom dan ook geen overbodige luxe. Tevens kan het een oplossing bieden om een extra boiler in de keuken te plaatsen. Zo voorkom je waterverspilling en heb je sneller warm water in de keuken. Bij Trend24.nl vind je verschillende boilers van elektrische boilers tot warmtepompboilers. Ben je op zoek naar een nieuwe boiler? Is de oude boiler aan vervangen toe? Of wil je graag een extra boiler kopen voor in huis? We helpen je graag bij het kopen van een nieuwe boiler.

Welke boiler heb ik nodig?

Het is lastig om te bepalen welke boiler je nodig hebt. Er zijn diverse factoren die je moet weten voordat je een boiler aan gaat schaffen. Een boiler kopen kun je dus het beste doen wanneer je inzicht hebt op de volgende vraag: Hoeveel liter heeft mijn boiler nodig?

Hoeveel liter heeft mijn boiler nodig?

Om het antwoord op deze vraag te kunnen geven nemen we een kijkje naar verschillende situaties:

  • Voor in bad: We raden een boiler aan tussen de 100 en 150 liter.
  • Voor te douchen: We raden een boiler aan van 40 liter voor normaal gebruik en bij rainshowers 80  liter. 
  • Voor in de keuken: In principe heb je voor de hand afwas een boiler nodig van 10 tot 15 liter. 
Elektrische boiler kopen voor in de keuken

Elektrische boilers zijn erg handig in gebruik. Ze hebben alleen een elektriciteitsaansluiting nodig. Elektrische boilers zijn eenvoudig te installeren en zuinig in gebruik. Deze leveren snel warm water op en kun je eenvoudig wegwerken in een keukenkast. Zo blijft de keuken netjes.

Boiler kopen online

Wanneer je weet welke boiler bij jouw badkamer of keuken past bestel je deze eenvoudig online bij de Trend24.nl webshop. Bij de productpagina vind je hoelang de levertijd is van het product en wordt deze al snel bij je thuisbezorgd. Het installeren van de boilers gaat eenvoudig met bijgeleverde handleiding. Geniet van je nieuwe boiler zonder te veel te betalen. Daarnaast ontvang je bij Trend24 gratis bezorging, heb je een retourtermijn van 60 dagen en betaal je veilig achteraf met Klarna!
Scroll naar boven

Bedankt voor je bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op 25 euro shoptegoed.