Voorkomen dat je peuter uit bed valt?

Bij trend24.nl hebben we de oplossing voor peuters met een onrustige nachtrust! Met een bedhekje voor peuterbed voorkom je dat je kleintje uit bed kan vallen. Daarnaast bespaart je dit kopzorgen en slaapt een veilig gevoel het lekkerst. We hebben een breed assortiment bedhekjes beschikbaar in diverse kleuren en maten.

Alle bedhekjes

Het is belangrijk om voor de aanschaf van het bedhekje de lengte van het bedframe op te meten., dit voorkomt dat je de verkeerde lengte aanschaft. Onze bedhekjes variëren tussen de 102 en 150 cm in de lengte, daarbij zijn de bedhekjes wasbaar en doorschijnend waardoor je kleintje niet het idee heeft dat hij of zij is opgesloten.

Is het bedhekje te gebruiken bij het bedframe?

De bedhekje van Trend24 passen op kinderbedden, een- en tweepersoonsbedden waarbij je een matras hebt met een dikte van op zijn minst 10 cm en maximaal 20 cm. De bedhekjes zijn gemaakt van lichtgewicht metalen buizen en van polyester, daarnaast zijn ze geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot en met 5 jaar oud.

Waarom koop je een bedhekje voor peuterbed bij Trend24.nl?

Naast ons ruime assortiment bedhekjes shop je erg voordelig bij trend24.nl. Je bestelling wordt binnen enkele dagen geleverd (bij elk product staat de levertijd), ontvang je gratis verzending en heb je een retourtermijn van 60 dagen. Wacht dus niet langer en voorkom dat je kleintje onnodig uit bed valt! Neem ook eens een kijkje bij onze commodes, wipstoelen of groeimeters.

Bekijk onze groeimeters

Bedankt voor je bestelling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op 25 euro shoptegoed.